2 Μαϊος 2024 | 20:05

ΣΟΥΗΔΙΑ -ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε 17:27 - 19/04/2024 ΣΟΥΗΔΙΑ -ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΙ-ΣΟΥΗΔΙΑ

Για  νοσοκομείο στο Γιένσεπινγκ στην Σουηδία  ψάχνουμε  2 Πνευμονολόγους.

Είναι  νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης της περιοχής και υπάρχει συνεργασία με ένα ακόμα νοσοκομείο 25χλμ απόσταση.θα έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε με μια ικανή ομάδα γιατρών και νοσηλευτών  και θα είστε σε στενή επικοινωνία με την διοίκηση του νοσοκομείου για την εύρυθμη λειτουργία της ανάπτυξης του τμήματος.

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ-ΣΟΥΗΔΙΑ

Για Οφθαλμολογική κλινική στην περιοχή Καλμαρ της Σουηδίας  ψάχνουμε 2  οφθαλμίατρους.

Η Οφθαλμολογική κλινική είναι σε συνεργασία με 3  ακόμα  κλινικές  της ευρύτερης περιοχής  προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες διαγνωστικής και χειρουργικής οφθαλμολογίας με τη χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και στο σύνολο απαρτίζεται από 1.100 υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων.

Η κλινική ειδικεύεται σε κάθε τομέα της οφθαλμολογίας  όπως , θεραπεία εκφύλισης της ώχρας κηλίδας, διαβητικές αλλαγές και οφθαλμικές παθήσεις στα παιδιά ,χειρουργικές  επεμβάσεις καταρράκτη, πλαστική,θεραπείες Anti Vegf .

ΠΑθΟΛΟΓΟΣ-ΣΟΥΗΔΙΑ

Για  νοσοκομείο κοντά στην περιοχή Varmland ψάχνουμε για έναν ΠΑΘΟΛΟΓΟ

θα έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε με μια ικανή ομάδα ιατρών και νοσηλευτών και θα είστε σε στενή επικοινωνία με την διοίκηση του νοσοκομείου για την εύρυθμη λειτουργία της ανάπτυξης του τμήματος.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΙΑΤΡΟΙ

Ψάχνουμε 4 Γενικούς Ιατρούς που θα στελεχώσουν 4 κέντρα υγείας στην περιοχή Καλμαρ  της Σουηδίας.

θα έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε με μια ικανή ομάδα ιατρών, ψυχολόγων, νοσηλευτών και φυσικοθεραπευτών. Στις Αρμοδιότητες σας είναι η υποδοχή  και συμβουλευτική ασθενών με φυσική-ψηφιακή παρουσία όπως και παρουσία κατ οίκον ή παρουσία σε κέντρα αποκατάστασης.  Ρόλος σας πέραν της παρακολούθησης και φροντίδας των ασθενών είναι και η εποπτεία-καθοδήγηση των ειδικευόμενων ιατρών.

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΙ-ΣΟΥΗΔΙΑ

Για κλινική στην περιοχή  Varmland στην Σουηδία ψάχνουμε  2 Γαστρεντερολόγους .

 Αντικείμενο της Γαστρεντερολογικής Κλινικής είναι η διενέργεια διαγνωστικών και επεμβατικών ενδοσκοπικών πράξεων Καθώς και η νοσηλεία ασθενών με οξέα ή χρόνια γαστρεντερολογικά προβλήματα υγείας.Θα έχετε την δυνατότητα να συνεργαστείτε με μια ομάδα από έμπειρους γαστρεντερολόγους, Ιατρούς και βοηθητικό προσωπικό.

 

(ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΖΗΤΗΣΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ)

 

Στους υποψήφιους που θα γίνουν δεκτοί και θα εξασφαλίσουν μία θέση εργασίας θα προσφερθούν:

Δωρεάν μαθήματα Σουηδικών online(Αγγλικά σε Σουηδικά)

Οικονομική βοήθεια για το διάστημα της εκμάθησης της γλώσσας

Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με την εμπειρία .

Βοήθεια για την εγγραφή σας στην Σουηδία

Οικονομική Βοήθεια κατά την μετεγκατάσταση και συμβουλευτική σε πρακτικά ζητήματα .

Η Σουηδία σας προσφέρει ένα καλά οργανωμένο, σταθερό και λειτουργικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στο οποίο υπάρχουν κονδύλια που καλύπτουν μαθήματα για έρευνα εκπαίδευση και για συνέδρια. 

θα χαρούμε να λάβουμε το προφίλ  σας στα αγγλικά στο alpha.employment@outlook.com

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση