18 Ιουλίου 2024 | 05:34

17ο Θερινό Σχολείο της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης, 14 & 15 Ιουνίου 2024, Κέρκυρα

Δημοσιεύτηκε 15:52 - 14/06/2024 17ο Θερινό Σχολείο της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης, 14 & 15 Ιουνίου 2024, Κέρκυρα
 
1200X600

Με ιδιαίτερη χαρά η Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης σας προσκαλεί στο ετήσιο Θερινό Σχολείο στην Κέρκυρα 14 & 15 Ιουνίου 2024.

Στόχος είναι το επίπεδο του Θερινού Σχολείου να είναι υψηλό και στα πλαίσια αυτά επιλέγει ως εκπαιδευτές, διεθνούς κύρους Έλληνες επιστήμονες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, από τη βιοχημεία, τη μοριακή βιολογία, τη διαιτολογία, τη φαρμακολογία και την επιδημιολογία, μέχρι τις ιατρικές ειδικότητες που καλύπτουν τα γνωστικά αντικείμενα της καρδιολογίας, της λιπιδιολογίας, της υπέρτασης, του σακχαρώδη διαβήτη, της ενδοκρινολογίας, της λοιμωξιολογίας, της παχυσαρκίας κ.λπ.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι εξαιτίας του υψηλού επιπέδου του εκπαιδευτικού προγράμματος, το Θερινό Σχολείο έχει εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή & Διεθνή Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης και διεξάγεται υπό την αιγίδα τους.

H συμμετοχή των Ελλήνων επιστημόνων στο Θερινό Σχολείο της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης είναι μεγάλη και τα οφέλη που αποκομίζουν σημαντικά.

Το γεγονός αυτό αναδεικνύει το Θερινό Σχολείο ως μία από τις σημαντικότερες επιστημονικές - εκπαιδευτικές δραστηριότητες στη χώρα μας.

kartes 16

Επιστημονικό Πρόγραμμα


btn register

Χορηγούνται 13 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD credits) από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

www.atherosclerosis.gr

https://www.conferre.tv/17summerschool 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση