27 Ιουλίου 2024 | 13:27

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Δημοσιεύτηκε 14:30 - 10/06/2024 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Αγαπητοί συνάδελφοι,
 
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση της εκπαιδευτικής ημερίδας "ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΗΠΑΤΟΣ, ΧΟΛΗΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΡΕΑΤΟΣ" που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024, στο αμφιθέατρο Ιπποκράτης της Ιατρικής Σχολής στη Λάρισα. Την ημερίδα διοργανώνει η Γαστρεντερολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το  "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ & ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΑΣ (Ι.Κ.Ε.Γ.).
 
Η εκδήλωση αποτελεί συνέχεια της εκπαιδευτικής προσπάθειας της κλινικής μας και του νεοσύστατου Ινστιτούτου, με στόχο την επιμόρφωση των γαστρεντερολόγων αλλά και ηπατολόγων, παθολόγων και χειρουργών, στις σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις που αφορούν τα νοσήματα Ήπατος, Χοληφόρων και Παγκρέατος. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν διαδραστικά με τη συμμετοχή και του ακροατηρίου και θα περιλαμβάνουν τα νεότερα δεδομένα που αφορούν τα παραπάνω νοσήματα, με στόχο να ενισχυθεί η γνώση και οι κλινικές ικανότητες των νοσοκομειακών και ιδιωτών ιατρών για τη καλύτερη αντιμετώπιση των ασθενών.
 
Η παρουσία όλων σας θα μας τιμήσει και θα συμβάλλει καθοριστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης, δίνοντας κίνητρο σε όλους μας να συνεχίζουμε αυτή την επιστημονική προσπάθεια.
 
Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε.
 
Ανδρέας Ν. Καψωριτάκης
 
Καθηγητής Παθολογίας - Γαστρεντερολογίας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
 
Διευθυντής Πανεπιστημιακής Γαστρεντερολογικής Κλινικής
 
Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ι.Κ.Ε..Γ.

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση