27 Απριλίου 2024 | 14:49

Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας (ΕΕΕΠ) - Η ΕΕΕΠ σας ενημερώνει: Αλλαγή προγράμματος του 1ου Κύκλου Διαδικτυακών Μαθημάτων με θέμα "Λοιμώξεις"

Δημοσιεύτηκε 15:19 - 26/03/2024 Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας (ΕΕΕΠ) - Η ΕΕΕΠ σας ενημερώνει: Αλλαγή προγράμματος του 1ου Κύκλου Διαδικτυακών Μαθημάτων με θέμα "Λοιμώξεις"

Η Ελληνική Εταιρεία Εσωτερικής Παθολογίας (ΕΕΕΠ), στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών της δραστηριοτήτων, αρχίζει κύκλους μαθημάτων για τους ειδικευόμενους (και όχι μόνον) Ιατρούς στην Εσωτερική Παθολογία, με στόχο να καλυφθούν τα κύρια γνωστικά αντικείμενα που περιλαμβάνονται στο Curriculum της ειδικότητας της Εσωτερικής Παθολογίας, όπως καθορίζεται στο ΦΕΚ 2856-Β (05-07-2019).



Τα μαθήματα θα γίνονται διαδικτυακά και είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους γιατρούς όλης της χώρας.



Ο 1ος Κύκλος Διαδικτυακών Μαθημάτων αφορά τις "Λοιμώξεις".



Η Οργανωτική Επιτροπή των μαθημάτων. λαμβάνοντας υπόψη της, τα πολλαπλά αιτήματα για προεγγραφή στον 1ο Κύκλο Μαθημάτων, σας ενημερώνει πως μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο.



ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΡΟ-ΕΓΓΡΑΦΩΝ: Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024



Τα μέλη της ΕΕΕΠ (*) θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα on demand, μετά τη λήξη έκαστου μαθήματος. 



Πιστοποιητικό παρακολούθησης θα δοθεί μετά τη λήξη του 1ου Κύκλου, σε όλους τους ΕΥ που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα κατά τη διάρκεια αναμετάδοσής τους. 



Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε, πιστεύοντας πως τα μαθήματα θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις όλων μας.



ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

 

 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση