27 Ιουλίου 2024 | 13:14

Πρόσκληση στο Annual Forum 2024 του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας «smartHEALTH»

Δημοσιεύτηκε 15:58 - 12/01/2024 Πρόσκληση στο Annual Forum 2024 του Ευρωπαϊκού Κόμβου Ψηφιακής Καινοτομίας «smartHEALTH»

Αγαπητοί αποδέκτες,

Ο Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας «smartHEALTH» σας προσκαλεί στο Annual Forum που διοργανώνει, στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2024, στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος (Νεαπόλεως 27 &, Πατριάρχου Γρηγορίου Ε, Αγ. Παρασκευή 153 41) για την ανασκόπηση του πρώτου έτους λειτουργίας του.

Στο πλαίσιο του «smartHEALTH», οι σημαντικότεροι οργανισμοί Έρευνας και Καινοτομίας του ελληνικού οικοσυστήματος στον τομέα της ψηφιακής υγείας ενώνουν τις δυνάμεις τους για να  βοηθήσουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ), νεοφυείς εταιρείες, midcaps και τον δημόσιο τομέα να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις και να καινοτομήσουν στον τομέα της ψηφιακής υγείας.

Στην εκδήλωση θα αναδειχθούν τεχνολογίες αιχμής, ψηφιακές λύσεις και εφαρμογές που αφορούν στο χώρο της Υγείας. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τα σημαντικότερα αποτελέσματα και πρωτοβουλίες του smartHEALTH.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει ομιλίες από κορυφαίους εμπειρογνώμονες, ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και συζητήσεις για την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στον κλάδο της υγείας, καθώς και διαδραστικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στους τομείς της:

  • Τεχνητής Νοημοσύνης (TN)
  • Κυβερνοασφάλειας
  • Υπολογιστική Υψηλών Επιδόσεων
  • Διαλειτουργικότητας

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Η ατζέντα καθώς και περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση βρίσκονται στον σύνδεσμο.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ +

 

 

Επίσης, μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι 09 Ιανουαρίου στο Pitching Session, που πραγματοποιείται στις 18 Ιανουαρίου 2024, στο πλαίσιο του smartHEALTH Annual Forum, μια μοναδική ευκαιρία για εταιρείες, επιχειρηματίες ή ερευνητές από το χώρο της ψηφιακής υγείας να παρουσιάσουν τις ιδέες και τα προϊόντα/υπηρεσίες τους σε καταξιωμένους ιδιωτικούς επενδυτές και Venture Capitals.
 
Οι συμμετέχοντες στο Annual Forum θα έχουν την δυνατότητα να μοιραστούν τις ιδέες τους και να ενημερωθούν για τεχνολογικές καινοτομίες και επιχειρηματικές ευκαιρίες στον τομέα της ψηφιακής υγείας, καθώς και να δικτυωθούν με τους εταίρους του smartHEALTH European Digital Innovation Hub, του Hellenic Digital Health Cluster (HDHC) και το γενικότερο οικοσύστημα της υγείας της χώρας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης προβλέπονται ευκαιρίες δικτύωσης με ερευνητές και επαγγελματίες του χώρου, δίνοντας μία μοναδική ευκαιρία στο κοινό να αλληλεπίδρασή με το οικοσύστημα της ψηφιακής υγείας της Χώρας και να ενημερωθεί για τις εξελίξεις του μέλλοντος.

Εγγραφές έως 09/01/2024 στο σύνδεσμο: https://lnkd.in/dYUkWfmD

 
Περισσότερες πληροφορίες στη φόρμα συμμετοχής.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ στο Pitching Session

 

 

Με εκτίμηση,
Για την ομάδα του smartHEALTH,
Κωνσταντίνος Κουτσογιάννης και Ηρακλής Καραντώνης
  

κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιάννης |  T: (+30) 210 360 7690
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.praxinetwork.gr

κ. Ηρακλής Καραντώνης |  T: (+30) 2810 338974 | M: (+30) 6973579331
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | www.praxinetwork.gr

 

 

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση