21 Φεβρουαρίου 2024 | 00:09

Cancer Control in Primary Care Course της ΕΟΠΕ σε συνεργασία με το ASCO

Δημοσιεύτηκε 16:10 - 01/12/2023 Cancer Control in Primary Care Course της ΕΟΠΕ σε συνεργασία με το ASCO

Αγαπητοί κυρίες και κύριοι

Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ), σε συνεργασία με την Αμερικανική Εταιρεία Κλινικής Ογκολογίας (ASCO), έχει την τιμή να ανακοινώσει τη διοργάνωση του Διεθνούς Σεμιναρίου για το ρόλο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας για τον Καρκίνο με τίτλο "Cancer Control in Primary Care Course", το οποίο θα λάβει χώρα στις 9 και 10 Φεβρουαρίου 2024 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Οι Πρόεδροι της Επιστημονικής Επιτροπής, κ.κ. Ε. Ραζή, Ι. Μπουκοβίνας, Ν. Τσουκαλάς και Χ. Λιονής, με τη συνεργασία διακεκριμένων επιστημόνων του χώρου με εξειδίκευση και εμπειρία στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας για τον καρκίνο, από την Αμερική, την Ευρώπη και τη χώρα μας, προετοιμάζουν ένα εντατικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρόγραμμα.

Οι κεντρικοί ομιλητές θα παρουσιάσουν υψηλής ποιότητας διαλέξεις σε συνδυασμό με διαδραστικές συζητήσεις, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο. Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όλους τους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν το ρόλο της πρωτοβάθμιας φροντίδας στον καρκίνο, αποκτώντας παράλληλα απαραίτητες γνώσεις και εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε σημαντικά θέματα που αφορούν στον τομέα αυτό. Ως εκ τούτου, οι βασικοί στόχοι του σεμιναρίου είναι: 

  • η κατανόηση του σημαντικού ρόλου που διαδραματίζει η πρωτοβάθμια φροντίδα στην αντιμετώπιση του καρκίνου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών,
  • η εφαρμογή των πιο πρόσφατων επιστημονικών εξελίξεων και πρακτικών στην πρωτοβάθμια φροντίδα για τον καρκίνο, προωθώντας την εφαρμογή τους στην καθημέρα κλινική πράξη, 
  • αλλά και εν γένει η ενίσχυση των γνώσεων και δεξιοτήτων που αφορούν στην πρωτοβάθμια φροντίδα για τον καρκίνο, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων όπως η πρωτογενής και δευτερογενής πρόληψη, η έγκαιρη διάγνωση, και άλλες κρίσιμες πτυχές της πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Σε αυτό το πλαίσιο, σας καλούμε να υποβάλετε την αίτησή σας για συμμετοχή σε αυτό το σεμινάριο, συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα στοιχεία στη σχετική φόρμα. Toσεμινάριο απευθύνεται πρωτίστως σε ιατρούς που ασχολούνται με την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια πρόληψη, τη διάγνωση του καρκίνου και την ιχνηλάτηση του δρόμου του ασθενούς με καρκίνο, ή και σε οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα που θα είχε ενδιαφέρον να παρακολουθήσει τις εργασίες του. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2023 και γραμματεία της επιστημονικής εκδήλωσης θα είναι η ETS - Events and Travel Solutions.

Για το προκαταρκτικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου επισκεφτείτε το σύνδεσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για το Cancer Control in Primary Care Course μπορείτε να βρείτε στην ΕΟΠΕ (κα Ναταλία Χατζηφώτη, 2106457971, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) καθώς και στο σχετικό Save-the-date.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα Μέλη του Συλλόγου σας για το ενδιαφέρον και χρήσιμο σεμινάριο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα για τον Καρκίνο, "Cancer Control in Primary Care Course". 
 

Με εκτίμηση
 

Λεωφ. Αλεξάνδρας 105
114 75 Αθήνα
Τ&F: 2106457971
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΕΟΠΕΤα Νέα της ΟγκολογίαςForum of Clinical Oncology29ο ΕΣΚΟ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση