19 Απριλίου 2024 | 17:06

Πρόσκληση στο εκπαιδευτικό σεμινάριο: "Αποτελεσματική επικοινωνία για την προώθηση των εμβολιασμών"

Δημοσιεύτηκε 18:17 - 21/10/2022 Πρόσκληση στο εκπαιδευτικό σεμινάριο: "Αποτελεσματική επικοινωνία για την προώθηση των εμβολιασμών"

Πρόσκληση στο εκπαιδευτικό σεμινάριο:

"Αποτελεσματική επικοινωνία για την προώθηση των εμβολιασμών"

 

 

Απευθύνεται σε εκπαιδευτές λειτουργών υγείας και λειτουργούς υγείας

 

 

Το Ινστιτούτο Prolepsis προσκαλεί εκπαιδευτές λειτουργών υγείας, Διευθυντές Κλινικών, Καθηγητές Ιατρικών, Νοσηλευτικών και Φαρμακευτικών Σχολών, Καθηγητές Σχολής Δημόσιας Υγείας και λειτουργούς υγείας σε διαδικτυακό σεμινάριο σχετικά με την αποτελεσματική επικοινωνία σε θέματα εμβολιασμού, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, και ώρες 10:00-13:00.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «IMMUNIONΒελτίωση της συνεργασίας στον τομέα της ανοσοποίησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση». 

Σκοπός της εκπαίδευσης είναι να ενισχύσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες των λειτουργών υγείας σε θέματα επικοινωνίας για τον εμβολιασμό και στη διαχείριση ερωτήσεων αναφορικά με τον εμβολιασμό.  

 

 

Ενδεικτικά θέματα που θα καλυφθούν: 
 

▶️ Ο ρόλος του Λειτουργού Υγείας στη διαδικασία εμβολιασμού
▶️Τρόποι επικοινωνίας σχετικά με τα εμβόλια, ασκήσεις και τεχνικές ανταπόκρισης
▶️ Παραπληροφόρηση και απομυθοποίηση

Το προκαταρκτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι διαθέσιμο εδώ.

 

 

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθύνεται σε λειτουργούς υγείαςδιευθυντές κλινικών και σε μέλη ΔΕΠ των παρακάτω σχολών και τμημάτων: 

  • Ιατρικές Σχολές
  • Σχολές Νοσηλευτικής 
  • Σχολή και Τμήματα Δημόσιας Υγείας
  • Σχολές Φαρμακευτικής

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα μέσω της πλατφόρμας Zoom και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Στους συμμετέχοντες που επιθυμούν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

 

 

 

 

Το IMMUNION είναι ένα διετές πρόγραμμα (04/2021-03/2023), συγχρηματοδοτούμενο από το Πρόγραμμα Υγείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (2014-2020), με απώτερο στόχο την αύξηση της εμπιστοσύνης στα εμβόλια και της εμβολιαστικής κάλυψης. Αποσκοπεί να υποστηρίξει τις σχετικές προσπάθειες της ΕΕ που αφορούν στη βελτίωση της εμβολιαστικής κάλυψης, μέσα από την ενίσχυση κοινών πρωτοβουλιών μεταξύ των οργανώσεων-μελών της Συμμαχίας για τον Εμβολιασμό (Coalition for Vaccination) και άλλων ενδιαφερόμενων φορέων (π.χ. μέσα ενημέρωσης, εθνικές υγειονομικές αρχές και τοπικές κοινότητες).

Το πρόγραμμα συντονίζεται από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο EuroHealthNet και υλοποιείται από κοινοπραξία που αποτελείται από 12 εταίρους από 8 χώρες: Ιταλία, Ρουμανία, Βέλγιο, Ουγγαρία, Πολωνία, Λετονία, Ελλάδα και Γερμανία.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα IMMUNION μπορείτε να βρείτε εδώ

 

 

 

 

 

Facebook

Twitter

Instagram

LinkedIn

Website

 
 
 
 

 

Ινστιτούτο Prolepsis

Φραγκοκκλησιάς 7, 151 25, Μαρούσι

T : +30 210 6255700   |   F : +30 210 6106810

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση