28 Μαρτίου 2024 | 20:01

ADVANCE Botox - Fillers WORKSHOP

Δημοσιεύτηκε 22:49 - 02/08/2021 ADVANCE Botox - Fillers WORKSHOP

 
 

 

«ADVANCED BOTOX-FILLERS WORKSHOP HANDS ON»

Στο σεμινάριο αυτό, το οποίο ακολουθεί μετά τη βασική εκπαίδευση στις ενέσιμες θεραπείες με βοτουλινική τοξίνη και ενέσιμα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, δίνεται έμφαση καταρχήν στην κατανόηση των ανθρωπομετρικών μετρήσεων του προσώπου και τη σημασία τους στην εφαρμογή των fillers στο μέσο και κάτω τριτημόριο, καθώς και στις διαφορετικές ιδιότητες των fillers και πώς αυτές επηρεάζουν μία εφαρμογή μας.

Όσο αφορά την βοτουλινική τοξίνη, αναδεικνύεται η χρήση της, στο μέσω και κάτω τριτημόριο του προσώπου με έμφαση στον τρόπο-βάθος έγχυσης και την εκάστοτε προσοχή ή κίνδυνο που μπορεί να ενέχει μια συγκεκριμένη θεραπεία.

 

 

Χρησιμοποιούμε πρoπλάσματα για την ανάδειξη-σχεδίασμα των επικίνδυνων ανατομικών ζωνών, σχεδιάζουμε Hinderer’s lines, Wilkinson’s lines, κατανοούμε τη διαφορά βάθους έγχυσης χρησιμοποιώντας βελόνες (subdermal? Supraperiosteal?).
 
Πώς αντιστρέφεται το νεανικό τρίγωνο νεότητας με τη γήρανση και πώς αυτό αντιμετωπίζεται με ενέσιμες θεραπείες?

 

 

 

 

Οι όγκοι στο πρόσωπο, χάνονται ή και μετατοπίζονται? Μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε με βοτουλινική τοξίνη ή εμφυτεύματα υαλουρονικού? Πώς και πού?
 
Οι "off label" εφαρμογές βοτουλινικής τοξίνης πού γίνονται και πότε? Πότε είναι θεραπείες πρώτης επιλογής και πότε όχι? Τι πρέπει να προσέχουμε? Συνδυάζονται βοτουλινική τοξίνη και εμφύτευμα υαλουρονικού για την ίδια ένδειξη?

 

 

Πώς αποφεύγω το pillow face?
Στο gummy smile γίνεται πάντα botox?
Πόση ποσότητα filler, βάζω σε μία πρώτη εφαρμογή περιγράμματος χειλιών?
 
Όπως πάντα, βασική μέριμνά μας είναι, τα διδασκόμενα της ημέρας να γίνουν βίωμα και πράξη, χωρίς υπερβολικές πληροφορίες ή αναφερόμενες θεραπείες οι οποίες δεν θα εφαρμοστούν ποτέ.

Οι συμμετέχοντες στο πρακτικό κομμάτι του σεμιναρίου, θα κάνουν εφαρμογές σε δικά μας μοντέλα στις θεραπείες που έχουν διδαχθεί. Δεν υπάρχει, όπως πάντα, χρονικό όριο στο πρακτικό κομμάτι του σεμιναρίου. Μελετάμε και σχεδιάζουμε κάθε πρόσωπο πριν ξεκινήσει η εφαρμογή. Επιλέγουμε την σωστή θεραπεία και το σωστό υλικό (είδος υαλουρονικού).

Κάθε εκπαιδευόμενος θα ολοκληρώσει εκτός από τις εφαρμογές τις βοτουλινικής τοξίνης, 2 ολόκληρες εφαρμογές θεραπείας εμφυτεύματος υαλουρονικού.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί:
Τετάρτη 28 Αυγούστου 2021.

Παρακαλώ στείλτε μας το τηλέφωνο και το όνομά σας, πατώντας το παρακάτω κουμπί, για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:
 

 

Αποστολή στοιχείων επικοινωνίας 

 

 

Καλέστε μας για πληροφορίες ?

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:
https://www.platonseminars.gr


Σε περίπτωση προβλημάτων λόγω κορονoϊού οι ημερομηνίες των workshops θα μεταφερθούν κατόπιν συνεννόησης.

 
 

Με εκτίμηση,

Παναγιώτης Φωτιάδης
Μαθηματικός MBA
Κιν: 6983234567
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση