4 Αυγούστου 2021 | 06:54

Ευγενική Υπενθύμιση: Πρόσκληση στη διαδικτυακή Ημερίδα του ευρωπαϊκού προγράμματος EU-VET CARE

Δημοσιεύτηκε 16:31 - 19/07/2021 Ευγενική Υπενθύμιση: Πρόσκληση στη διαδικτυακή Ημερίδα του ευρωπαϊκού προγράμματος EU-VET CARE

Το Ινστιτούτο Prolepsis σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση
EU-VET CARE - Ενίσχυση δεξιοτήτων για τη βελτίωση της φροντίδας υγείας παιδιών μεταναστών/προσφύγων και ασυνόδευτων ανηλίκωντην Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, 11:00 - 14:00. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος "EU-VET CARE - Strengthening capacities for better health care to refugee and migrant children" σε συνεργασία με τον οργανισμό Faros.


Στη διαδικτυακή Ημερίδα θα παρουσιαστούν τα ερευνητικά ευρήματα, τα εκπαιδευτικά εργαλεία και η ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος EU-VET CARE. Στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί ο Οδηγός και οι προτεινόμενες κατευθυντήριες γραμμές που δημιουργήθηκαν για παρόχους συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς. Παράλληλα, θα συζητηθούν θέματα αναφορικά με τις συνθήκες που βιώνουν τα παιδιά μεταναστών/προσφύγων και οι ασυνόδευτοι ανήλικοι στην Ελλάδα, την ψυχική τους υγεία, καθώς και η εμπειρία φορέων από την παροχή υπηρεσιών σε ασυνόδευτα ανήλικα.

Στον σύνδεσμο Agenda_ EU-VETCARE_Infoday μπορείτε να βρείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το EU-VET CARE είναι διαθέσιμες εδώ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Ζoom.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στους συμμετέχοντες που επιθυμούν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Δηλώστε συμμετοχή

 

 

 

 

Το EU-VET CARE είναι τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2021 και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ERASMUS+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Ινστιτούτο Prolepsis και ο οργανισμός Faros συμμετέχουν ως εταίροι από την Ελλάδα στο πρόγραμμα, μαζί με άλλους τέσσερις ευρωπαϊκούς οργανισμούς από τη Γερμανία, την Κύπρο, την Ισπανία και την Ιταλία.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση