19 Απριλίου 2024 | 08:21

Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδος - Επικοινωνία Δράσης του έργου Υποστήριξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Χρυσής Ηλικίας»

Δημοσιεύτηκε 23:39 - 14/04/2021 Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer & Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδος - Επικοινωνία Δράσης του έργου Υποστήριξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Χρυσής Ηλικίας»

Καλημέρα σας,

Η διαδικτυακή εκδήλωση έναρξης του έργου Υποστήριξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων «Χρυσής Ηλικίας» που υλοποιείται στη Στερεά Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 και ώρα 19.00.
Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund στην Ελλάδα, με φορέα διαχείρισης την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδας και εταίρο το Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών Επιόνη. Η παρουσίαση του έργου στη διαδικτυακή εκδήλωση θα γίνει από εκπροσώπους των φορέων και του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Η τεχνική υποστήριξη της δράσης προσφέρεται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε δημόσιους λειτουργούς και επαγγελματίες «πρώτης γραμμής», ενεργούς πολίτες των φορέων της κοινωνίας πολιτών, άτομα τρίτης ηλικίας και οικογενειακούς φροντιστές τρίτης ηλικίας και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί σχετικά με την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της «χρυσής ηλικίας» (ατόμων 65+).
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή εκδήλωση και τη συμμετοχή σε αυτή, στο σχετικό Δελτίο Τύπου, στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του φορέα (επίσημη ιστοσελίδα www.alzheimer-chalkida.org και facebook @AlzheimerChalkida).

Με χαρά, σας προσκαλούμε στη διαδικτυακή δράση μας και θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς η προώθηση της δράσης μας σε όλα τα μέλη και τις επαφές σας.

Δήλωση συμμετοχής στο ακόλουθο link :
https://forms.gle/2uDYCPbBGdzeLKdj7

--
Με εκτίμηση,

Ευαγγελία Αγγελίδου

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας/Ψυχοθεραπεύτρια PCA

MSc University of Strathclyde, Glasgow UK

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Γονέων PET

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer

& Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδος

Τηλ.επικοινωνίας 6937244646
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση