7 Δεκεμβρίου 2023 | 02:18

European Academy of Clinical Leadership - letter to the membership

Δημοσιεύτηκε 21:07 - 19/07/2023 European Academy of Clinical Leadership - letter to the membership

Αξιότιμες κυρίες, αξιότιμοι κύριοι,

 

Σας προωθούμε ενημερωτική επιστολή της Association Européenne des Médecins des Hôpitaux/ European Association of Senior Hospital Physicians (ΑΕΜΗ), ευρωπαϊκής ιατρικής Οργάνωσης στην οποία ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος είναι τακτικό μέλος, (ΑΠ 1945_EUROPEAN ACADEMY FOR CLINICAL LEADERSHIP), για την Ευρωπαϊκή Ακαδημία για την Κλινική Ηγεσία (European Academy for Clinical Leadership). 

Σκοπό έχει να ενημερωθούν οι ιατροί της χώρας για τη δυνατότητα που δίνεται να εγγραφούν στην Ακαδημία και να αποστείλουν τα στοιχεία για το επιστημονικό τους έργο/δραστηριότητες.  Με τον τρόπο αυτό θα έχουν δυνατότητα να λάβουν ευρωπαϊκή πιστοποίηση από την European Academy for Clinical Leadership για τις επιστημονικές τους δεξιότητες και ικανότητες διοίκησης Μονάδων Υγείας (Clinical Leadership) σε όλη την Ε.Ε. 

 

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής για όσους ιατρούς το επιθυμούν, είναι 15/8/2023

 

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη της περιοχής ευθύνης του Συλλόγου σας.

 

Με εκτίμηση,

 

International Affairs Dept.

PANHELLENIC MEDICAL ASSOCIATION

3, Ploutarchou str., GR-10675 Athens, Greece

T. +30 210 72 58 660-662 (ext.1 →4)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση