27 Απριλίου 2024 | 09:22

Πρόσκληση στο 1ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύτηκε 16:14 - 12/01/2024 Πρόσκληση στο 1ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σας προσκαλεί στο 1ο Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας στην πόλη της Λαμίας, με σκοπό την ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα καθώς και τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται στη νέα Προγραμματική Περίοδο για την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Στερεάς Ελλάδας. 

 

 

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, διοργανώνεται με την ουσιαστική βοήθεια & υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής & Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, καθώς και με την ευγενική υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας.

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Πνευματικού & Διοικητικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας (δ/νση: Μεγάλου Αλεξάνδρου & Αγράφων) στη Λαμία, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024 με ώρα έναρξης τις 10: 00 π.μ.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς.

 

Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε την παρουσία σας έως την Πέμπτη 18.01.2024 στο τηλ. 2231021395, Υπεύθυνη: κ. Αναστασία Δικοπούλου.

Δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο το αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου

 

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση