7 Δεκεμβρίου 2023 | 02:42

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Παρουσίαση της πρακτικής ΚΑΡΠΑ, στους εργαζόμενους του ΙΣΑ, με τη συνδρομή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας

Δημοσιεύτηκε 22:23 - 20/11/2023 ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Παρουσίαση της πρακτικής ΚΑΡΠΑ, στους εργαζόμενους του ΙΣΑ, με τη συνδρομή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική παρουσίαση της πρακτικής ΚΑΡΠΑ (Καρδιοαναπευστικής Αναζωογόνησης), στους εργαζόμενους του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με τη συνδρομή της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Ειδικότερα, ο κ. Ανδρέας Συνετός καρδιολόγος, επιμελητής A’ στο Ιπποκράτειο, αξιοποιώντας τον απινιδωτή του Συλλόγου και με τη χρήση κούκλας, έδειξε στους εργαζόμενους την πρακτική, με την οποία μπορούν να προσφέρουν τις πολύτιμες πρώτες βοήθειες, σε πάσχοντα συνάνθρωπο.

«Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο που μπορεί να έχει την ανάγκη μας. Ο ΙΣΑ δίνει έμφαση στην πρόληψη και πρωτοστατεί σε δράσεις για την προαγωγή της υγείας του πληθυσμού», τόνισε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση