28 Μαρτίου 2024 | 10:47

ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος - Αναφορά Δράσης 2020

Δημοσιεύτηκε 12:11 - 15/09/2021 ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος - Αναφορά Δράσης 2020

Αξιότιμοι Κύριοι/ες,

 

Σας προωθούμε την Αναφοράς Δράσης του έτους 2020 της Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, η οποία περιλαμβάνει τις σημαντικότερες δράσεις του έτους.

 

Το 2020 ήταν μια ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη χρονιά για όλους μας, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης που επέφερε η πανδημία Covid-19.

 

Μέσα από την ομαδικότητα και τη συνεργασία, η ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλους απάντησε με εξαιρετική επάρκεια και φροντίδα στις νέες προκλήσεις που αναδύθηκαν, ανταποκρινόμενη σε πρωτόγνωρες συνθήκες που απαιτούν άμεση απαντητικότητα, ευελιξία και συντονισμένη οργάνωση.

 

Ο φορέας κατάφερε να διατηρήσει το εύρος της λειτουργίας του, τόσο στο πλαίσιο των Μονάδων, όσο και στις υπόλοιπες δράσεις, όπως η εκπαίδευση (εσωτερική, προς τρίτους και από τρίτους) και η δικτύωση με την κοινότητα και με φορείς σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

 

Η εικονογράφηση της φετινής Αναφοράς Δράσης βασίστηκε στη δράση που υλοποίησαν οι ένοικοι των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης, στο πλαίσιο των ομάδων εικαστικής θεραπείας με θέμα «Συναισθήματα». Οι δημιουργίες τους αναδεικνύουν τη δύναμη της τέχνης στην έκφραση των συναισθημάτων.

Γενικές πληροφορίες για το Πρόγραμμα "Ζώντας και Μαθαίνοντας Μαζί" Ευαισθητοποίηση, Πρόληψη Ψυχικών Διαταραχών και Ενδυνάμωση της Ψυχικής Ανθεκτικότητας στις σχολικές κοινότητες, μπορείτε να βλέπετε στην ιστοσελίδα μας. Ενότητα: Συνεργασίες-Σχολεία  

https://ekpse.gr/el/blog/%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1

 

Εκ μέρους του ΔΣ, των εργαζομένων και των μελών της ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος ευχόμαστε δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Αθηνά Φραγκούλη – Σακελλαροπούλου

Πρόεδρος ΔΣ ΕΚΨ Π. Σακελλαρόπουλος

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση