Τελευταια Νεα Ι.Σ.Φ.Δευτέρα, 23 Μαρ 2020 13:35

Ενημέρωση Ιατρών μελών ΙΣ Φθιώτιδας για Απαγόρευση Κυκλοφορίας

Κες-οι   Συνάδελφοι ,

Εξαιτίας   της   καθολικής απαγόρευσης   κυκλοφορίας   που επιβάλουν τα νέα   μέτρα τα οποία έλαβε   η κυβέρνηση , ο ΙΣΦ   επικοινώνησε με την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, προκειμένου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη μετακίνηση των ιατρών -μελών του ΙΣΦ εντός   του νομού Φθιώτιδος , η οποία κρίνεται   απαραίτητη   για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών   των συμπολιτών μας .

Κατόπιν της επικοινωνίας , ενημερώνουμε   τα μέλη μας ότι εκτός από την ιατρική τους ταυτότητα θα πρέπει να έχουν μαζί τους   και βεβαίωση του ΙΣΦ   ότι είναι μέλη του , προκειμένου να την επιδεικνύουν   σε περίπτωση ελέγχου από   αστυνομικό όργανο .

Η βεβαίωση αυτή   σας επισυνάπτεται   . Παρακαλούμε να την εκτυπώσετε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας   ( ονομ/μο , τίτλο ειδικότητας , αριθμό μητρώου ΙΣΦ)   και να την έχετε πάντοτε μαζί σας σε   περίπτωση που σας ζητηθεί .

Επίσης , υπενθυμίζουμε   πως στα   γραφεία του συλλόγου   υπάρχουν   υλικά για την ατομική σας προστασία   ( ποδιές μιας χρήσης , αντισηπτικά, γάντια )   τα οποία μπορείτε να προμηθεύεστε . Προσπαθούμε να αναπληρώνουμε τις ποσότητες συνεχώς   και ζητούμε την κατανόηση σας σε τυχών ελλείψεις ή περιορισμένες ποσότητες .


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΖΓΟΣ   ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ          

Διαβάστηκε 129 φορές