Δευτέρα, 12 Φεβ 2018 10:48

Θέσεις Εργασίας-Grecruitment

Η Grecruitment είναι εταιρία επιλογής προσωπικού, με εμπειρία στον ιατρικό κλάδο και τις γερμανόφωνες χώρες. Παρέχουμε εξειδικευμένη συμβουλευτική σύμφωνα με την ειδικότητα και τις προσδοκίες των ιατρών  και καθοδήγηση για την έκδοση της άδειας εργασίας ή/και αναγνώρισης ειδικότητας, χωρίς κόστος για τους υποψήφιους που συνεργαζόμαστε.

 

Μεγάλη αλυσίδα ιδιωτικών νεφρολογικών κλινικών στην Σαουδική Αραβία, επιθυμεί να προσλάβει Νεφρολόγους με κύρια δραστηριότητα την πραγματοποίηση και επίβλεψη της αιμοκάθαρσης. Απαραίτητη τουλάχιστον 3ετής εμπειρία μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας. Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο αποδοχών και παροχών. Απαραίτητη η γνώση Αγγλικών επιπέδου C1. Για βιογραφικά και πληροφορίες:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Θέλετε να συνεχίσετε την καριέρα σας στο εξωτερικό αλλά επιθυμείτε να παραμείνετε στην Ευρώπη; Ενδιαφέρεστε να μεταβείτε στη Γαλλία; Μεγάλη αλυσίδα κλινικών ενδιαφέρεται για την πρόσληψη, στο Champagne Ardennen, Οφθαλμίατρου με εμπειρία στο χειρουργικό κομμάτι της ειδικότητας. Η καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας είναι επιθυμητή. Για βιογραφικά και πληροφορίες:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Μεγάλη γαλλική κλινική με περισσότερα από 900 κρεβάτια και υπερσύγχρονο εξοπλισμό, στην περιοχή των Αρδεννών και σε απόσταση 1,5 ώρας από το Παρίσι,  επιθυμεί να προσλάβει έμπειρο Ακτινολόγο. Επιθυμητή η καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας. Προφέρεται ελκυστικό πακέτο αποδοχών και παροχών. Για βιογραφικά και πληροφορίες:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Ειδικό Γαστρεντερολόγο αναζητούμε για θέση Διευθυντή Γαστρεντερολογίας σε νοσοκομείο στην περιοχή Στουτγκάρδης. Το τμήμα είναι δυναμικότητας 85 κλινών. Πολυετής εμπειρία απαραίτητη στην παθολογία/ενδοσκόπηση και επιθυμητή εμπειρία στην ογκολογία. Απαραίτητα θεωρούνται τα γερμανικά σε επίπεδο τουλάχιστον C1 καθώς και η αναγνώριση του πτυχίου (Approbation). Προσφέρεται ελκυστικό πακέτο αποδοχών και μακροχρόνιες προοπτικές εξέλιξης. Για περισσότερες πληροφορίες και βιογραφικά απευθυνθείτε στo  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

 

Περισσότερες πληροφορίες και θέσεις θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας http://www.grecruitment.com/ Τηλέφωνο: 2313 019150


Διαβάστηκε 1918 φορές