Τελευταια Νεα Ι.Σ.Φ.Τετάρτη, 09 Οκτ 2019 13:55

19η Εκπαιδευτική Διημερίδα

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής της 19ης Εκπαιδευτικής Διημερίδας «Πρακτικά Παιδιατρικά Θέματα» που διοργανώνει η Παιδιατρική Κλινική του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών στο Συνεδριακό Κέντρο των Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδος στις 19 & 20 Οκτωβρίου 2019, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τις εργασίες της Διημερίδας και επισυνάπτουμε το πρόγραμμα προς ενημέρωση σας.

Η συμμετοχή στην Διημερίδα είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με 10 μόρια Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CMD credits).

Κατά την διάρκεια της Διημερίδας θα διεξαχθεί Κλινικό Φροντιστήριο για 50 εκπαιδευόμενους (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας-προεγγραφές στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Για την Γραμματεία της Διημερίδας
N.G.MED.-SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY
ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΟΝ. Ι.Κ.Ε.
ΕΡΑΤΟΥΣ 6 & ΜΕΝΕΛΑΟΥ – ΜΑΡΟΥΣΙ - Τ.Κ. 15124 – ΑΘΗΝΑ
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. - Website: www.ngcongress.com
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Σακκά Βασιλική (κιν. 6945 353 472)

Διαβάστηκε 362 φορές
Συνημμένα αρχεία: