Εκτύπωση αυτής της σελίδας

28ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ | 8-11 Δεκεμβρίου 2022

Δημοσιεύτηκε 20:40 - 02/11/2022 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ | 8-11 Δεκεμβρίου 2022

 

 

 
 

▶ Εγγραφή στο Συνέδριο

 

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι,
  

Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής περιλήψεων για το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 8-11 Δεκεμβρίου 2022, έχει πλέον ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με μια πρώτη εικόνα που έχουμε από τις υποβολές των περιλήψεων, στο μεγάλο εύρος των Θεματικών Ενοτήτων, αυτή την χρονιά θα επανέλθουμε στη κανονικότητα και η διεξαγωγή του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία!

Η υβριδική μορφή του Συνεδρίου μας, δίνει τη δυνατότητα να παρευρεθείτε είτε με φυσική παρουσία  είτε διαδικτυακά μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας. Για οποιαδήποτε από τις δύο παραπάνω περιπτώσεις είναι απαραίτητη η Εγγραφή σας στο Συνέδριο προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση. Πληροφορίες σχετικά με την Εγγραφή σας μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο.

 

Κάντε την Εγγραφή σας

 

 

 

 

▼ Χώρος Διεξαγωγής Συνεδρίου / Διαμονή

 

 

Το Grand Hyatt Athens αποτελεί ιδανικό προορισμό για την διοργάνωση Συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων. Διαθέτει επιχειρηματικό κέντρο και αίθουσες συνεδριάσεων με υπερσύγχρονο εξοπλισμό που καλύπτει τις ανάγκες οποιασδήποτε ιδιωτικής ή εταιρικής εκδήλωσης. Ο χώρος εκδηλώσεων, έκτασης 4.000 τ.μ., περιλαμβάνει 14 πολυλειτουργικές αίθουσες συσκέψεων που δύνανται να φιλοξενήσουν έως και 1.000 επισκέπτες. 

 

Το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματολογίας θα φιλοξενηθεί στις υπερσύγχρονες αίθουσες Caryatids και Aristotle. Το Grand Hyatt Athens βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Αθήνας και είναι εύκολα προσβάσιμο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορείο, τραμ, μετρό). Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το χώρο διεξαγωγής του Συνεδρίου.

 

 

 

 

Θεματικές Ενότητες

Εγγραφή στο Συνέδριο

Βραβεία ΚΕΠΕΤΖΗ