Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σεμινάριο Επιμόρφωσης Επαγγελματιών Υγείας ενάντια στη Σεξουαλική Κακοποίηση των Παιδιών- Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Δημοσιεύτηκε 15:01 - 11/05/2022 Σεμινάριο Επιμόρφωσης Επαγγελματιών Υγείας ενάντια στη Σεξουαλική Κακοποίηση των Παιδιών- Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Καλημέρα σας,

 

Εκ μέρους του Σωματείου ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μία διαδικτυακή ημερίδα που θα υλοποιηθεί την επόμενη Τρίτη 17 Μαΐου και στόχο έχει να επιμορφώσει επαγγελματίες υγείας της περιοχής για τη διαχείριση περιστατικών παιδιών με υποψία σεξουαλικής κακοποίησης. 

 

Το webinar υλοποιείται σε συνεργασία με τη Μονάδα Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού», το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας ΕΚΠΑ και το Τμήμα Παιδικής και Εφηβικής Γυναικολογίας της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα». Σε αυτή την προσπάθεια, έχουμε αρωγό μας τους εξειδικευμένους παιδιάτρους του Yale University και Dartmouth College των ΗΠΑ.

 

Το webinar είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ θα δοθεί και βεβαίωση συμμετοχής. Εγγραφές μπορούν να γίνουν στο ακόλουθο link

https://projector-web.gr/everest/gr/1705/registration

 

Ακολουθούν όλες οι πληροφορίες.

 

Θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μπορούσατε να προωθήσετε την παρούσα ενημέρωση στα μέλη σας, ώστε να διαδοθεί το μήνυμά μας και όσο το δυνατόν περισσότεροι επαγγελματίες υγείας να συμμετάσχουν.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων,

 

Ελίνα Κουτρομάνου

Υπεύθυνη Ιστοσελίδας & Social Media

 

ELIZA – Σωματείο Ενάντια στην Κακοποίηση του Παιδιού

Ερμού & Χριστοπούλου 2, Αθήνα 10563

+30 2103231704, +30 698 9588878

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.eliza.org.gr