Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύσκεψη του Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Θ. Ζαούτη, με αντικείμενο το Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την Covid-19.

Δημοσιεύτηκε 12:56 - 27/12/2021 Σύσκεψη του Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Θ. Ζαούτη, με αντικείμενο το Δίκτυο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την Covid-19.

Γ.Πατούλης : «Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε το σύστημα υγείας και να σώσουμε ανθρώπινες ζωές»

Το πλαίσιο συνεργασίας με τον ΕΟΔΥ, του Δικτύου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την Covid-19, που συγκρότησε ο ΙΣΑ και η Περιφέρεια Αττικής, συζητήθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν οι Πρόεδροι των δύο Φορέων Γ. Πατούλης και Θ. Ζαούτης, παρουσία συνεργατών τους. Ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ καθηγητής κ. Ζαούτης, εξήρε την πρωτοβουλία του ΙΣΑ και της Περιφέρειας Αττικής και αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει το Δίκτυο, στην αναχαίτηση της πανδημίας. Αποφασίσθηκε μάλιστα, η συγκρότηση Ομάδας Εργασίας, η οποία θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία.

«Έχουμε μπροστά μας μία κρίσιμη φάση της πανδημίας. Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αποτελεί βασικό πυλώνα στη μάχη που δίνει η χώρα μας καθώς αποτελεί ανάχωμα, στο να μην φτάσουν τα περιστατικά στα νοσοκομεία. Στόχος μας είναι η έγκαιρη διάγνωση και η πρόληψη των επιπλοκών κατά το πρώτο κρίσιμο στάδιο της λοίμωξης, με τη συμβολή των γιατρών της γειτονιάς. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε το σύστημα υγείας και να σώσουμε ανθρώπινες ζωές», τόνισε ο Γ.Πατούλης.

Σημειώνεται ότι αύριο Δευτέρα, ο Πρόεδρος του ΙΣΑ θα έχει συνάντηση για το θέμα με τον Υπουργό Υγείας.