Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπηρέτησε την υγεία από άλλο μετερίζι! Παρακολούθησε το πρόγραμμα Διοίκηση Μονάδων Υγείας

Δημοσιεύτηκε 16:26 - 29/07/2022 Υπηρέτησε την υγεία από άλλο μετερίζι! Παρακολούθησε το πρόγραμμα Διοίκηση Μονάδων Υγείας

Image description

 
 
 
 
 

 

 

Το πρόγραμμα "Διοίκηση Μονάδων Υγείας" υλοποιείται από το Πάντειο Πανεπιστήμιο ΚΕΔΙΒΙΜ σε συνεργασία με το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education, είναι 450 ωρών και διαρκεί 9 μήνες.



Η επιμόρφωση βασίζεται στον σχεδιασμό, στην ανάπτυξη και στη διοίκηση των σύγχρονων μονάδων υγείας.



Έναρξη τμήματος 28 Σεπτεμβρίου!

Υποβολή αιτήσεων έως 23 Σεπτεμβρίου.



Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι επιμορφούμενοι θα γνωρίσουν τις βασικές θεωρητικές έννοιες στο χώρο της διοίκησης στην υγεία, θα μάθουν να εφαρμόζουν ένα συνολικό σχέδιο αξιολόγησης της μονάδας υγείας, να επεξεργάζονται τους κατάλληλους ποσοτικούς δείκτες για την καταγραφή του υγειονομικού έργου, αλλά και του γενικότερου «κλίματος» της μονάδας υγείας, θα αναγνωρίσουν το ρόλο των διευθυντών των μονάδων υγείας (κλινικών), αλλά και των άλλων διοικητικών στελεχών της υγείας, θα αναστοχασθούν σχετικά με τις ευκαιρίες, αλλά και τα προβλήματα που εμφανίζονται στο σύστημα υγείας στην ελληνική επικράτεια.

 

 

ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 
 
 

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εν δυνάμει εργαζόμενους ή εργαζόμενους / στελέχη Υπηρεσιών Υγείας, α΄ και β΄ βαθμού (ΠΕ, ΤΕ) και συγκεκριμένα σε προϊσταμένους, υποδιευθυντές, διευθυντές & σε όσους απασχολούνται σε διευθύνσεις / τμήματα Προσωπικού Υπηρεσιών Υγείας, ή σε υπαλλήλους/ στελέχη οι οποίοι από θέση ευθύνης εποπτεύουν, συντονίζουν ή είναι υπεύθυνοι ομάδων και έργων σε Υπηρεσίες Υγείας. 



Σε άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν στον χώρο της διοίκησης μονάδων υγείας.



Σε οικονομολόγους και αποφοίτους διοίκησης επιχειρήσεων που επιθυμούν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους σε θέματα διοίκησης μονάδων υγείας.



Απευθύνεται επίσης σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επιπλέον μοριοδότηση για την ένταξη τους στο εκπαιδευτικό δυναμικό φορέων μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για τη συγκεκριμένη θεματική κατάρτιση.

 

 

ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

 
 
 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε 

στο 210 300 9703 (Δευ-Παρ 10.00-17.00) 

ή μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.easy-education.gr

 

 

 
 
 
 
 
 
 

 

 

You are receiving this email because you signed up for our newsletter or made a purchase from our shop.

 
 

Visit us on social media:

 

 

Facebook

 
   

Twitter

 
   

Instagram