Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεκάδες σακούλες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό συγκεντρώθηκαν για τη στήριξη των ανήμπορων συμπολιτών μας

Δημοσιεύτηκε 22:43 - 10/06/2021 Δεκάδες σακούλες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό συγκεντρώθηκαν για τη στήριξη των ανήμπορων συμπολιτών μας

Γ.Πατούλης : «Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί την κοινωνική ευαισθησία των γιατρών της Αθήνας»

Μεγάλη ήταν για άλλη μια φορά, η ανταπόκριση του κόσμου, στο κάλεσμα του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για συγκέντρωση φαρμάκων, στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην υγεία», του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Η δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29 Μαΐου, στην ενορία της Αγίας Σοφίας στο Ψυχικό. Συγκεντρώθηκαν δεκάδες σακούλες με φάρμακα και υγειονομικό υλικό που θα αξιοποιηθούν για τη στήριξη των ανήμπορων συμπολιτών μας.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες τόσο στον κόσμο που διέθεσε το πολύτιμο αυτό υλικό όσο και στους εθελοντές του Ιατρείου που αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο και κόπο για την πραγματοποίηση της δράσης.

«Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής είναι μια πρότυπη δομή που έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργεί την κοινωνική ευαισθησία των γιατρών της Αθήνας. Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν βρει σε αυτό, καταφύγιο την πιο δύσκολη ώρα που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση και παράλληλα έχασαν την υγεία τους.», τόνισε ο Γ.Πατούλης.