Τελευταια Νεα Ι.Σ.Φ.Παρασκευή, 05 Ιουλ 2019 14:22

Δελτίο τύπου ΙΣΦ Εορτασμός Υγειονομικών Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας

ΛΑΜΙΑ 05-07-2019

 

Την Δευτέρα 01-07-2019 οι υγειονομικοί του Ν. Φθιώτιδας γιόρτασαν όλοι μαζί τους προστάτες τους Άγιους Ανάργυρους Κοσμά & & Δαμιανό.

Στα πλαίσια της εορτής των Αγίων Αναργύρων πραγματοποιήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο Φθιώτιδας με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή χοροεσπερίδα στον Πολυχώρο «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» του Αγίου Λουκά.
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν μεγάλος αριθμός ιατρών καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης και νεοεκλεγής Δήμαρχος Ε. Καραΐσκος, ο αναπληρωτής Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Α. Κολοκυθάς, ο Πρόεδρος και η Ταμίας του Οδοντιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας κ. Ε. Ευδωρίδης και κ. Β. Καραπέτσα και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας Α. Μακρυγιάννης.
Η ενότητα, η ομοψυχία και ο σεβασμός προς το συνάδελφο αποτέλεσε το μήνυμα της ημέρας και προς αυτή τη κατεύθυνση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας θα συνεχίσει, αναλαμβάνοντας και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον, οι οποίες προάγουν την σύσφιξη των διαπροσωπικών σχέσεων ανάμεσα στα μέλη του Συλλόγου.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους αλλά και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση του Συλλόγου.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΟΥΖΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 MG 0078

 MG 0132

 MG 0186

 MG 0138

 MG 0069

 MG 0155

Διαβάστηκε 383 φορές