Τελευταια Νεα Ι.Σ.Φ.Πέμπτη, 26 Απρ 2018 11:55

11ο Σεμινάριο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής

Η Διεύθυνση Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού, σε συνέχεια μιας διαχρονικής προσπάθειας ευαισθητοποίησης των παιδιάτρων, που ξεκίνησε το 1989, οργανώνει το 11ο σεμινάριο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής.
Η παρακολούθηση της υγείας των παιδιών πρέπει να είναι σφαιρική και να  περιλαμβάνει αναπτυξιακές παραμέτρους. Αυτό έχει αποτυπωθεί στις ‘’Κατευθυντήριες οδηγίες για τη Συστηματική Παρακολούθηση της Υγείας και της Ανάπτυξης των Παιδιών Ηλικίας 0-18 ετών’’ (2015) και στο νέο Βιβλιάριο Υγείας του Παιδιού (2017).
Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να εκπαιδεύσει τους παιδιάτρους σε θέματα πρωτοβάθμιας αναπτυξιακής παιδιατρικής και να  δώσει κατάλληλες δεξιότητες για την κατανόηση της αναπτυξιακής διαδικασίας, την αναγνώριση ή και τη διάγνωση των αναπτυξιακών διαταραχών  και ίσως και τη διαχείρισή τους.
 
Το σεμινάριο είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, στο Ξενοδοχείο President, Λεωφόρος Κηφισίας 43, Αθήνα.
 
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
 
Το πρόγραμμα του σεμιναρίου μπορείτε να το δείτε https://ygeiapaidiou-ich.us15.list-manage.com/track/click εδώ.

 
Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη.
 
Παρακαλούμε πατήστε https://ygeiapaidiou-ich.us15.list-manage.com/track/click εδώ ή καλέστε καθημερινές 10.00-14.00 στο τηλέφωνο 210-770.15.57 για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.
 
 
 
Με εκτίμηση
 
Ιωάννα Αντωνιάδου-Κουμάτου
Παιδίατρος-Αναπτυξιακή Παιδίατρος
Δ/ντρια Κοινωνικής & Αναπτυξιακής Παιδιατρικής,
Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού

 
 

 

https://ygeiapaidiou-ich.us15.list-manage.com/ > Πρόγραμμα Σεμιναρίου

 

https://ygeiapaidiou-ich.us15.list-manage.com/track/ > Φόρμα συμμετοχής


Διαβάστηκε 327 φορές